RSS

Pusslet håller på att ta form

15 Apr

Det här med vilken mat man ska köpa är ju inte enkelt. Men nu skriver DN att det ska komma en klimatmärkning på matvaror, och först ut kommer frukt och grönt att vara. Det gillar jag! Det är ju inte alldeles självklart vad som är bäst – växthusodlade tomater från Skåne eller frilandodlade som är fraktade från Spanien. Jag hoppas klimatmärkningen blir bra så att den faktiskt hjälper mig som halvtrög konsument att välja rätt.


I biblioteket håller det nya pusslet på att ta form. Det är himla kul att se, olika ungdomar som kommer och går och byter av varandra. Och det bästa är ju att de hjälps åt, även om de inte alls tänker så.

Motivet på pusslet växer fram

Efter jobbet idag gick jag och shoppade födelsedagspresenter! Halva familjen (inklusive mig själv) fyller år i april, och jag har gjort klart det sista ikväll. Men hur lätt är det när ens lillasyster (nästan) inte önskar sig något!? Och inte särskilt kul heller! Det är ju roligare om man har lite att välja på. Fast jag hittade något till henne i alla fall…
Mina nya strumpor
Passade på att köpa strumpor till mig själv också. Fast varför måsta jag gå på pojkavdelningen för att hitta snygga strumpor som ändå känns kul?

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 15 april, 2008 i Betraktelser, Jobbet, Miljö

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s