RSS

It’s getting closer

27 Nov

Soundtrack: ”Everyday” med Buddy Holly.

Det är verkligen en rejäl berg-och-dal-bana på jobbet nu. Ena dagen surar jag över att jag jobbar ensam för att två minuter senare vara så glad över att jag får dela min vardag med alla dessa underbara elever, nästa dag ångestar jag över tidspressen inför bokprat-högläsning-sagostund för att en kvart senare i lugn och ro sitta och fika med kollegan.

Och nu är det bara tre veckor kvar till jullovet! Innan dess är det några bokprat (både engelska och svenska) kvar, ett gäng sagostunder, ett par högläsningstillfällen *mys* och så nästa vecka: Läslustan! Det är fjärde året jag är med nu, och i år inte bara som biblioteksrepresentat utan även som nybliven styrelsemedlem av Kulturens Vänner. Det känns lite stort. Och samtidigt så himla kul att vara engagerad i något som ligger mig varmt om hjärtat igen!

Istället för att annonsera om det i Allehanda som vi brukar, gjorde vi en liten fuling och bad Tidningen7 om hjälp, så i måndags var fotograf Håkan Nordström till Parkbiblioteket en sväng, och världens bästa Nils Ågren skrev ihop en liten blänkare. Spännande, tro om det kommer fler besökare än vi brukar ha?

Och vill du läsa hela Tidningen7 finns denWebben7.se.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 27 november, 2010 i Jobbet

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s