RSS

Slösurfar

24 Maj

Är fortfarande förkyld, och sitter fortfarande hemma och surar. Vilar, läser, dricker varmt och surar. Orkar inte äta något utan tar en banan och surar. Inser att det är slut på nässpray och blir förbannad. Sover en stund, känner mig piggare och slösurfar runt lite.

Hittar en hel del kul som jag bara måste älska! Först en skön kille i ”ordning-och-reda-på-jobbet”-facket: Strukturbloggen. Jisses så mycket klurigheter han har för sig! En hel del är självklarheter, och ett ständigt återkommande mantra är ”gör det enkelt”, men det förtar inte nyttan med det! Jag gillar framför allt att man kan prenumerera på podcasten!

Och så roligaste youtube-kanalen: Howcast, med en massa ”how to”-tips. Allt från snabbläsning till hur man ser ett meteorregn vidare till hur man planerar en mancation (vet inte vad man kallar det för på svenska – fyllehelg med polarna?). Kul och bitvis riktigt användbart!

Emellanåt hamnar jag också i appstore, har kollat in olika yoga-appar (varför inte bara delta i Ulrikas klasser istället kan man fråga sig?) och tai chi, och hittade tack vare Lilla Gumman åt veckans roligaste: D-Zide – en app som bestämmer åt dig! Det finns olika alternativ, ”ja/nej”, ”sten, sax, påse”, ”höger eller vänster”, men också sånt som ”slumpa fram en kontakt” och ”vad är min prognos?”. Min prognos för dagen är ”Don’t bother”. Tack för det 😉

Och det här gör mig natruligtvis så himla sugen på att läsa den där ”Tärningsspelaren” snart! Vet att den ligger i Stugan och bidar sin tid…

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 24 maj, 2011 i Betraktelser, Internet, Teknik

 

Ett svar till “Slösurfar

  1. Queen of Singstar

    25 maj, 2011 at 16:41

    Sv: Ja, tjejen ifråga tvättade håret med ägg, äppelcidervinäger och balsammetoden (dyrt specialbalsam från USA).

    Btw, hoppas att du mår bättre. 🙂

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s