RSS

Dags att lura mig själv lite

30 Okt

Jag gillar att träna. Jag gillar att ta i så jag får blodsmak i munnen och så att pulsen dånar i huvudet. Jag gillar att ha träningsvärk och skakiga ben. Jag gillar att få öka på vikterna och nästan inte orka pressa de där två tre sista repetitionerna. Jag gillar att se framstegen.

Men.

Jag gillar också godis. Jag gillar socker, sötsaker och – framför allt – jag älskar choklad. Varje månad lägger jag säkert trehundra spänn på godis och choklad – minst! Horribelt, jag vet.

Så trots att jag äter hyfsat, tränar bra och egentligen borde ha en skön känsla i kroppen känner jag mig ofta lite tung, svullen och orkeslös. Jag vet att det också beror på hur jag mår rent allmänt och allt jag faktiskt är sjukskriven nu. Men idag känner jag att jag liksom har fått nog av den där känslan.

Så jag ska försöka lura mig själv lite.

Och jag har räknat ut det så här: jag vill ju verkligen ha en iPad (eller möjligtvis en Samsung Galaxy Tab) – men jag behöver den inte. Jag vill sjukt gärna ha det där iPhonefodralet, men jag behöver det inte. Men. Nu tänkte jag lägga typ tre till femhundra i ”godisskålen” – och vill jag ha godis får jag ta av den. Nästa månadsskifte gör jag samma sak. Och här kommer det fina i kråksången. De pengar som ligger kvar där får jag använda till en onödig elektronisk grej. Som bara är till mig. Inga pengar – ingen grej.

Borde funka. Jag är ju så lättlurad.

Jag börjar med en femhunka.

 
2 kommentarer

Publicerat av på 30 oktober, 2011 i Barajag, Träning

 

2 svar till “Dags att lura mig själv lite

 1. Bokslukaren

  2 november, 2011 at 22:06

  Ett bra tips, kanske något man ska prova…:)

   
 2. Queen

  31 oktober, 2011 at 20:58

  Smart idé! 🙂

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s