RSS

Förlåt

17 Apr

Inser att bokbloggandet är skamligt eftersatt just nu. Har egentligen inget att skylla på mer än att garaget stod färdigt när jag kom hem i fredags, med hyllor och allt, och att jag har tillbringat stora delar av helgen där tillsammans med nya genomskinliga lådor och sorterat, klassificerat och pysslat. Törs nog faktiskt påstå att jag har det mest välorganiserade förrådsutrymmet på den här sidan av Domsjö. 🙂

Något annat jag inte heller kan skylla bloggförsumligheten på är läsning. För det gör jag liksom inte heller? Men det vet jag egentligen vad det beror på – en bok som jag hoppats så mycket på och längtat så efter, och som när jag började läsa visade sig vara just det som jag inte vill att en bok ska vara.

Så istället klickar jag igång mysig musik i den bärbara högtalaren som går på bluetooth – den som redan varit med mig i badrummet, garaget och på yogamattan trots att jag bara haft den i min ägo i en vecka – och repar upp den väska jag nästan virkat klart och börjar om, bara för att.

(Det är klart jag kommer läsa ut boken och blogga om den. Så klart.)

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 17 april, 2012 i Barajag, Böcker & läsning, Bloggning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s