RSS

Vilka smakebitar!

18 Jul

Det känns som att jag fyller på den där Vill läsa-listan var och varannan dag just nu. Det ramlar i alla fall in fler böcker där än vad som plockas bort.

På söndagar är det ju smakebitar som gäller. Helgens stora behållning var ”Da terroren rammet Norge” som Julies bokbabbel tipsade om. En bok som jag absolut vill läsa, men jag väntar tills den kommer på svenska. (För det gör den väl?) Däremot har jag inga planer på att läsa ”Jag lever, pappa”, eftersom jag är helt övertygad om att jag inte kommer klara det. Jag kommer att böla som en galning och sen drömma mardrömmar.

Men helgens saftigaste smakebit hittade jag inte förrän igår. Det är Johanna Lindbäck som lagt ut första sidan ur sin kommande bok ”Som om jag frågat”, och nog kliar det i beställarfingret alltid! Det är väl ingen som missat att jag är inte så lite småkär i hennes böcker?

Andra böcker att bli kär i är de här superfina bilderböckerna jag hittade hos Unga böcker. Serien kallas för BabyLit och ges ut av Gibbs Smith. Visst borde de översättas till svenska? Jag menar, det är väl aldrig för tidigt att introducera klassiker?

Annonser
 

Ett svar till “Vilka smakebitar!

  1. annajohanna

    19 juli, 2012 at 18:54

    Åh, BabyLit-böckerna är ju helt underbara!

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s