RSS

Bokbloggsjerka 3-6 augusti

04 Aug

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Häng med i Bokbloggsjerkan!

Gör så här:

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet hos Annika så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).
2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!
3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Vilken bokrelaterad pryl står högst upp på din önskelista just nu?

Bokrelaterad? Jag kan i ärlighetens namn inte säga iPad, även om jag gärna vill ha en så har jag insett efter att i vårsolen har försökt läsa på iPhoneskärmen att den inte lämpar sig för läsning lika bra som läsplattan, så för läsningen går den fetbort. Istället får jag säga tv-projektor till vardagsrummet.

Jag har sedan länge tillbaka en fix idé om att jag vill ha en projektor och stooor duk i vardagsrummet, och vi är väl i det närmaste överens om den saken. Grejen är den att jag har liksom räknat ut att bakom duken, som kommer att dras ner från taket och alltså inte sitter mot väggen utan en bit framför, kan jag ställa bokhyllor. När duken är uppe är det fortfarande snyggt på väggen, och hyllorna kommer ju inte att sitta i vägen eller påverka tv-tittandet på något vis. Och minsann! Häromdagen började P – även känd som Mannen som Vägrar ha Bokhyllor där de Syns – prata om att klä in väggarna i vardagsrummet med hyllor där jag kunde ha lite böcker…

Åh, vilken mästare jag är på att påverka i det fördolda! En bild i en tidning, en fundering när vi ser ett hem på tv, färgkoordinering av böcker… Fexeus skulle vara stolt över mig.

(Jag är naturligtvis lite misstänksam. Det kan ju faktiskt vara så att han har en för mig dold agenda som kommer att komma i ljuset när hyllorna är på plats och att han nu bara vill invagga mig i falsk säkerhet.)

Annonser
 
7 kommentarer

Publicerat av på 4 augusti, 2012 i Böcker & läsning, Bokbloggsjerka

 

7 svar till “Bokbloggsjerka 3-6 augusti

 1. Chicken

  4 augusti, 2012 at 18:14

  hyllor bakom tv-duken låter härligt tycker jag!

   
 2. Monika

  4 augusti, 2012 at 18:12

  I lägenheten som vi flyttar till om drygt en månad så hade faktiskt projektor kunnat vara ett alternativ. Synd bara att vår TV nästan är ny 😦

   
 3. Anna

  4 augusti, 2012 at 16:37

  Kan verkligen rekommendera projektor! Vi kollar mycket sport och besökande barn spelar Play station på storbild. Film och tvserier på dvd också förstås. Toppen!

   
 4. ladywindermere83

  4 augusti, 2012 at 15:03

  Vilken bra idé! Tror att jag ska försöka mig på samma variant, arbete i det fördolda, med min äkta hälft. 🙂

   
 5. Vargnatts bokhylla

  4 augusti, 2012 at 14:26

  Låter häftigt med projektor! 🙂

   
 6. Lena

  4 augusti, 2012 at 12:31

  Skönt att få sin vilja igenom:) Kan säga att det är grymt med projektor!! Vi har en Epson EMP-TW 1000 och en 104 tums duk….en härlig filmkänsla måste jag säga. Sedan har vi en riktigt bra hemmabiosystem också Harman Kardon, så även ljudet är grymt.

   
  • TinaO

   4 augusti, 2012 at 15:08

   Åååhh…. nu blir jag avis. Men jag är snart där, snart…

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s