RSS

2012 års bloggsammanfattning

01 Jan

WordPress skickar varje nyår ut en liten sammanfattning av året som gått, och ett par roliga saker hittade jag där:

17000 visningar hade jag. 17000! Det är ju hur mycket som helst! Det är jag grymt glad över! Tack! Bloggkärlek till alla er som besökt mig! Mitt första nyårslöfte blir att fortsätta vara en del av bokbloggarvärlden, att läsa både böcker och bokbloggar, att fundera och diskutera tillsammans med er och på så sätt även i framtiden utveckla mig själv och min läsning.

Den dag jag hade absolut flest besökare var 1 april, när jag skrev inlägget ”Allt har sin tid och snart är tid för något nytt”. Förlåt än en gång, alla nära och kära som jag lyckades lura så. Mitt andra nyårslöfte blir att inte luras om att jag ska flytta igen. (Även om alla fina och snälla kommentarer både här på bloggen och på facebook värmde.) 😉

Bland mina topp fem mest besökta inlägg är nästan alla bokrecensioner. Det enda inlägget som inte är en bokrecension handlar om den där utmaningen ”Femton böcker” som jag snodde av en fotograferande vän och gjorde om så den passade bokhyllan. Kul! Mitt tredje nyårslöfte blir därför att fortsätta hänga på utmaningar i bokbloggarsfären, och kanske komma med en egen igen.

De absolut flesta av mina besökare kom från Adlibris, och jag hoppas verkligen att de i mina bokrecensioner hittat det de sökte. För även om jag i grund och botten bloggar om böcker för mitt eget höga nöjes skull, vill jag naturligtvis sprida läslust och läsglädje, och mitt fjärde nyårslöfte blir därför att fortsätta läsa så mycket jag bara kan och hinner och att dela mina läsupplevelser med er.

En del av mina besökare kom direkt från olika sökmotorer, framför allt google, och den sökfras som flest använt innan de klickat sig in hos mig är ”zlatan ibrahimovic muskler”, tätt följt av ”zlatan muskler”. Här kan jag inte annat än be om ursäkt för att jag vilselett så många eftersom man inte alls ser några muskler i min bokrecension, och istället komma med tipset om att bildgoogla sökfraserna ovan istället. Vilket också leder mig in på mitt femte och sista nyårslöfte – att googla mer, att söka mer och att länka vidare betydligt mer från mina bokrecensioner under 2013.

Gott nytt år!

Zlatan i bar överkropp

Annonser
 
3 kommentarer

Publicerat av på 1 januari, 2013 i Barajag, Betraktelser, Bloggning

 

3 svar till “2012 års bloggsammanfattning

 1. Sincerely Johanna

  1 januari, 2013 at 17:32

  Gott nytt år Tina och jag ser fram emot ett nytt år med härliga bogginlägg från dig.

   
  • TinaO

   2 januari, 2013 at 12:56

   Tack det samma! Ta och pallra dig tillbaka från den där semestern och börja bokblogga lite nu va? 😉

   Skämtar bara – var ledig!!

    
   • Sincerely Johanna

    3 januari, 2013 at 22:23

    Idag har jag suttit framför datorn och bloggat en massa (har inlägg preppade för resterande och nästa vecka) så jag i helgen kan återgå till min bokhög 🙂

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s