RSS

Bokbloggsjerka 18 – 21 januari

21 Jan

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Häng med i Bokbloggsjerkan!

Gör så här:
1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet hos Annika så att vi lätt hittar till ditt inlägg.
2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras jerkainlägg. Hitta nya bloggar, prata om böcker eller skryt upp dina favoritförfattare.
3. Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar den. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
4. Besvara följande fråga (det blir en ny fråga varje vecka!):

Om du ser en bok av en författare som du aldrig har hört talas om tidigare, vad är det som gör att du bestämmer dig för att läsa den?

Oftast får jag ju tipsen av andra bokbloggare, eller ur någon av bokkatalogerna vi läser på jobbet. Därför är det sällan jag springer på en bok som är helt ny för mig och där jag inte har tillgång till någon annans omdöme om den. Men rent generellt så är det nästan alltid så att bokens omslag och i viss mån titel gör att jag fastnar. ”Harhjärta” var en sådan bok, en bok jag aldrig hört talas om av en författare jag inte visste fanns.

(En annan titel som man bara måste älska är ”Jag skulle vara din hund (om jag bara finge vara i din närhet)”. Så vacker.)

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 21 januari, 2013 i Böcker & läsning, Bokbloggsjerka

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s